Doorbelasting kaarten - vv Kethel Spaland

Doorbelasting kaarten

Doorbelasting kaarten

Doorbelasting gele en rode kaarten vv Kethel Spaland

Kosten van gele en rode kaarten worden door de KNVB direct in rekening gebracht bij vv Kethel Spaland. vv Kethel Spaland zal deze kosten doorberekenen aan de ontvangers van de betreffende kaarten, echter volgens het volgende principe:

Doorbelasting rode kaart

-          Voor elk spelend lid geldt dat elke rode kaart, die in een seizoen wordt ontvangen en geregistreerd, door vv Kethel Spaland aan de betreffende speler wordt doorbelast.

Doorbelasting bij leden die uitkomen voor een selectie-elftal (A-categorie)

-          Voor spelende leden, die uitkomen voor een selectie-elftal, geldt dat de tweede gele kaart aan de betreffende speler wordt doorbelast, terwijl de derde gelde kaart wederom door vv Kethel Spaland wordt betaald. Elke gele kaart na de derde gele kaart, zal door vv Kethel Spaland worden doorbelast aan de betreffende speler.

Doorbelasting bij leden die uitkomen voor een recreatie-elftal (B-categorie)

-          Voor spelende leden, die uitkomen voor een recreatie-elftal, geldt dat elke gele kaart resulteert in een tijdstraf. Gele kaarten in de B-categorie worden niet geregistreerd noch beboet door de KNVB.

Doorbelasting indien een elftal van vv Kethel Spaland wordt beboet

-          Als een elftal door de KNVB wordt beboet (bijv. als het elftal schuldig bevonden wordt aan het veroorzaken van ongeregeldheden, aan het staken van een wedstrijd of vanwege niet opkomen) dan worden de kosten doorberekend aan het elftal.

De facturen betreffende doorbelaste gele en rode kaarten dienen binnen 30 dagen te worden voldaan. Bij niet tijdige betaling wordt de spelerspas door het bestuur ingenomen.
Het tuchtreglement van de KNVB is hier te vinden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!