VKS Jeugdkamp

VKS Jeugdkamp

Beste ouder/verzorger,

Jongens en meisjes uit de teams O8 t/m O15 kunnen zich inschrijven voor deze jaarlijks terugkerende happening. Dit jaar gaan we naar “Het Korhoen” in Sevenum. We vertrekken met twee bussen op donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) 09:00 uur vanaf Sportpark Willem-Alexander en komen zondag 24 mei rond 16:30 uur terug.

Dit weekend zal weer geheel in het teken staan van voetbal en bosspelletjes. De spellen worden specifiek georganiseerd op leeftijdscategorie.

Voor de jongste kinderen gaat Astrid Roelse - Van Adrichem mee. Wij beseffen dat deze mannen/meisjes soms wat extra aandacht nodig hebben en Astrid zal zich alleen maar richten op onze jongste jeugd en ze helpen daar waar het nodig is. Onze ervaren kampleiders gaan proberen er weer vier leuke dagen van te maken die de kinderen niet snel zullen vergeten. Ook dit jaar zullen we weer een dagelijks verslag en foto´s op de site plaatsen, zodat u uw kind op de voet kan volgen.

De kosten voor deze vier fantastische dagen zijn € 110,- (alles inbegrepen, excl. een klein beetje zakgeld). Er kan via de vv Kethel Spaland site ingeschreven worden. Op de site staat een button (jeugdkamp 2020) waar u op kunt klikken. Heeft u meerdere kinderen in het gezin die mee willen, dan voor elk kind apart het inschrijfformulier invullen. Na het inschrijven krijgt u een e-mail ter bevestiging met daarin de belangrijke zaken.

Krijgt u deze niet dan graag even contact op nemen met Martin van Adrichem.

De 18 man sterke kampleiding staan weer te popelen om uw kind een fantastisch kamp te bezorgen.

Zoals elk jaar kunnen er 90 kinderen mee dus twijfel niet en schrijf je snel in. Heeft u vragen met betrekking tot het kamp kan u contact opnemen met Martin van Adrichem.


Met sportieve groet,

Martin van Adrichem
(06-43398184)

Kamphoofd vv Kethel Spaland

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!