Zoomweg 2
3123EP
SCHIEDAM
tel. 010-4709362

Op een druk bevolkt Sportpark Willem-Alexander werd een wedstrijd gespeeld op het scherpst van de snede waarin het respect van beide ploegen naar elkaar groot was. Met een uitstekende leidende scheidsrechter Lex Piek die de wedstrijd heel goed aanvoelde en liet doorspelen waar het kon, kwam er wederom een spectaculair duel tot stand.

Kethel Spaland begon heel goed aan de wedstrijd en na 10 minuten stonden we al met 2-0 voor, door 2 knappe doelpunten van Juliano, die in scoringspositie werd gebracht door Lynn en Xem. Maar na de eerste time-out gebeurde er iets vreemds. Kethel Spaland besloot in te zakken en de druk op de opbouw van MVV’27 te staken. Hierdoor kwam MVV’27 steeds beter in de wedstrijd en stond het na 20 minuten 2-2. Het siroop-momentje kwam dus als geroepen!

De gepassioneerde, enthousiaste, ervaren en gedreven trainers van Kethel Spaland hebben werkelijk alles uit de kast gehaald om de geoliede machine weer goed te laten draaien. Even leek het te mislukken, want direct na rust kwam MVV’27 op een gelukkige wijze op voorsprong.

Kethel Spaland tapte in de laatste 10 minuten uit een ander vaatje en drukte MVV’27 steeds verder terug. Het team reageerde goed op de tactische aanwijzingen. Door inschuiven van onze hardwerkende verdedigers Dani en Mert werd het speelveld kleiner gemaakt. De vaak ongrijpbare Mila, Lynn en later in het veld gekomen Xem wisten daar optimaal van te profiteren. De verdiende gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Mila’s alertheid bracht Yaser (de nieuwe Danny Koevermans) in stelling, en hij deed wat hij moest doen… 3-3!

Geïnspireerd door Oranje zetten wij in de laatste paar minuten van de wedstrijd nog één slotoffensief in. Dat pakte heel goed uit! De tegenstander wist zich geen raad en de bal belandde via een MVV’27 speler in eigen doel. Dit doelpunt, de 4-3 voor Kethel Spaland, zorgde voor enorme opluchting en ontlading bij de thuisploeg! Megatalent Jaylen die vandaag weer belangrijk was met een aantal katachtige reflexen, liet ons nog even genieten van zijn bescheiden vreugdedansje. 💙❤️