Zoomweg 2
3123EP
SCHIEDAM
tel. 010-4709362

Afgelopen zaterdag stond de eerste wedstrijd van de 2de fase op het programma. Na twee weken rust hadden de mannen er weer veel zin in en dat was te merken. Nadat we zoals wel vaker eerst op achterstand kwamen, werd de schade nog voor de eerste pauze hersteld door doelpunten van onze spitsen Lex en Jason. Het fysiek sterker ogende Hekelingen leek even van slag en na 2 doelpunten van onze “Speedy Gonzalez” Jack en kilometervreter Liam stond het na 20 minuten zelfs 5-1.

Ook na de limonade bleven de Kethellappertjes scherp en door doelpunten van goalgetter Jason “Gimenez” liepen we verder uit naar 7-1 alvorens Hekelingen weer kon juichen. De laatste 10 minuten leek de concentratie wat verdwenen, want nadat aanvoerder Jack net als Jason zijn hattrick had voltooid, mocht Hekelingen met twee mooie goals nog tweemaal juichen. Naast onze doelpuntenmakers en mede dankzij een sterk keepende Enzo geholpen door zijn solide spelende verdedigers Sepp en Samuel is de eerste overwinning een feit. Na afloop werd Jason nog verkozen tot Man of the Match en won hij de bijbehorende FUT-kaart. Aanstaande woensdag staat de bekerwedstrijd op het programma, waarna we het vervolgens zaterdag in een oefenwedstrijd op zullen nemen tegen Westlandia.