Datum

26 maart 2024

Accommodatie

Onbekend

Dinsdag 26 maart stond voor de Jo 10-1 de volgende ronde van de Rijnmond Cup op het programma tegen VOC. Deze tegenstander wist ons enkele weken eerder nog met 7-4 te verslaan. Een goede ploeg, die vrij effectief is in het afmaken van de kansen.

De mannen van Kethel begonnen vandaag fel en al snel werden er enkele goede kansen gecreëerd, maar zoals wel vaker breekt het missen van de kansen ons later in de wedstrijd op. Zo ook deze wedstrijd. VOC kreeg nauwelijks kansen, maar de twee kansen in de eerste helft betekenden wel een 0-2 ruststand.

Zoals zo vaak toonden de Kethellappers ook deze keer veerkracht, want dankzij Mats werd het nog voor het laatste kwart 2-2. Nadat we maar liefst 2x op de paal en 2x op de lat hadden geschoten was het de laatste periode billen knijpen. Het was uiteindelijk Jack, die 5 minuten voor tijd zijn maatje Lex met een heerlijke assist wist te bedienen voor de verlossende 3-2 overwinning.

Zodoende staan de mannen de volgende ronde in de halve finale, wat opnieuw een thuiswedstrijd oplevert tegen de winnaar van Feyenoord AV-Olympia.