Zoomweg 2
3123EP
SCHIEDAM
tel. 010-4709362

20 januari was het weer zover, de competitie begon weer. De mannen hadden goed getraind en dat was te merken. Binnen 1 minuut scoorde Saad de eerste goal van 2024. Het voetbal was gewoon te veel voor Rhoon. Er werd veel druk gezet en goed gespeeld. Jiuliano schoot en via een tegenstander de 2-0 binnen.

Ook in het tweede kwart speelde Kethel Spaland me veel druk. Albert speelde zich vrij en scoorde de 3-0. Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen Twee aanvallen door het midden en opeens stond het 3-2. Een waarschuwing voor de jongens en de vernikkelde ouders langs de kant.
En ja hoor, in het vierde kwart viel ook de 3-3.

De mannen gingen vol in de aanval en creëerden kansen maar helaas het bleef 3-3. Jammer maar als jullie zo blijven spelen gaan we nog mooie dingen zien.

Voetbal is een teamsport maar toch moeten er 2 spelers uitgelicht worden. Liam verving de geblesseerde Viggo en deed dat alsof hij al jaren tussen de palen stond. De pech vogel van de dag was Jiuliano. In de jacht op de winnende goal schoot hij 3 keer op de paal. Hoeveel pech kan je hebben.