Zoomweg 2
3123EP
SCHIEDAM
tel. 010-4709362

De wedstrijd tegen Zwaluwen is altijd een weerzien met oude bekenden en de vroegere trainer van ons team. En dat was ook te merken. De jongens vlogen er in en er creëerden veel kansen. Maar goals, ho maar.

In het tweede kwart gebeurde dan ook wat je kon verwachten. Een snelle aanval van Zwaluwen eindigde met een knap schot en de 0-1. Gelukkig schoot Mees een vrije trap prachtig binnen. Eindelijk het verdiende doelpunt (1-1).Daarna ging het goed; goed verdedigen, goed passen en goed inschieten; 2-1 door Saad.

Maar Zwaluwen had een geheim wapen. De grootste speler, een type 'Tank maar wel heel behendig, brak twee keer door op links. Bij de tweede poging schoot hij strak langs de paal de 2-2 binnen.

Het vierde kwart moest de beslissing brengen. De 'Tank' zette door en scoorde met een mooi schot de 2-3. Tijd voor wat gas erbij van Kethel Spaland. Juliano had weinig ruimte nodig om de gelijkmaker binnen te schieten. Onze jongens bleven druk zetten en goed voetballen. Juliano, die vorige week nog zo veel pech had bij het afronden, scoorde ook de winnende goal (4-3).

Albert was ziek geweest en had deze week niet getraind en werd in het 4e kwart aan de kant gehouden om eventueel in te kunnen vallen. Gijs was er door zijn hardnekkige blessure ook niet bij. Wij hopen je snel weer te zien Gijs.

Tijd voor een blije foto van de JO10-2 celebration; rennen naar de ouders.

Prachtig om te zien dat jullie aan het einde van de wedstrijd zo sterk kunnen spelen. Nog een beetje feller verdedigen en jullie zijn een team dat moeilijk te verslaan is.