Even voorstellen

Even voorstellen

IN GESPREK MET: DENNIS SALA

29 mei 22:00  Elke maand verschijnt er ook een even voorstellen met een van de stafleden van de zondag selectie. Vandaag gaat Kethel Spaland in gesprek met de assistent trainer van zondag 2 Dennis Sala! Naam: Dennis Sala Leeftijd: 51 jaar Burgelijke staat: samenwonend met Susy en onze twee kinderen Demi en Charissa meer »

732x gelezen

EVEN VOORSTELLEN: NICK VAN LEEUWEN, AANVALLER KETHEL SPALAND ZO 2

23 mei 19:30  Om spelers uit de zondagselectie beter te leren kennen, zullen we maandelijks iemand voorstellen. Deze maand is het de beurt aan Nick van Leeuwen! Naam: Nick van Leeuwen Leeftijd: 25 jaarmeer »

652x gelezen

EVEN VOORSTELLEN: JANICK VAN DER MEER, AANVALLER KETHEL SPALAND ZO

1 april 10:00  Om spelers uit de zondagselectie beter te leren kennen, zullen we maandelijks iemand voorstellen. Deze maand is het de beurt aan Janick van der Meer! Naam: Janick van der Meer Leeftijd: 20 jaar meer »

444x gelezen

EVEN VOORSTELLEN: JUSTIN VAN STRATEN, AANVALLER KETHEL SPALAND ZO

10 maart 13:15  Om spelers uit de zondagselectie beter te leren kennen, zullen we maandelijks iemand voorstellen. Deze maand is het de beurt aan Justin van Straten! Naam: Justin van Straten Leeftijd: 20 jaar meer »

506x gelezen

Ed Van Troost, Marc Verhaeren en Dennis Sala verlengen bij Kethel Spaland (zo)

8 maart 19:45  Nadat eerder hoofdtrainer Ronald van der Zalm aangaf te verlengen bij de zondag voetballers van Kethel spaland. Hebben ook de assistenten Ed van Troost, Marc Verhaeren en Dennis Sala aangegeven langer op Sportpark Willem Alexander te vertoeven.meer »

488x gelezen

EVEN VOORSTELLEN: RYAN DE KONING, MIDDENVELDER KETHEL SPALAND ZO

17 februari 7:00  Om spelers uit de zondagselectie beter te leren kennen, zullen we maandelijks iemand voorstellen. Deze maand is de beurt aan Ryan de Koning! Vorig seizoen doorgekomen vanuit de JO19-1. Naam: Ryan de Koning Leeftijd: 19 meer »

487x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!