Zoomweg 2
3123EP
SCHIEDAM
tel. 010-4709362

Vandaag moesten de kids van de JO12-1 thuis om 10:30 spelen tegen Excelsior Maassluis.Door de vele blessures kwamen we met een gemix team tussen JO12-1 en JO12-2 aan de start. Het eerste kwart ging heel moeizaam en was Excelsior Maassluis veel beter. En kwamen we met 0-1 achter. In 2de kwart ging het al iets beter tot er nog 2 blessures achter vielen en daar door nog een doelpunt tegen. 0-2 achter.
In de rust hebben de trainers de team opnieuw neer gezet middelvelders achterin en kwamen ze weer in de wedstrijd al snel viel de 1-2 en einde van 3de kwart zelf 1op1 kans om de 2-2 te maken maar helaas goede redding van de keeper. De 4de kwart gingen ze alles of niks voetballen en werd het helaas niks en werd de wedstrijd verloren met 1-5.

Volgende wedstrijd weer de mouwen op stropen en met goede moed er weer tegen aan kids.