Zoomweg 2
3123EP
SCHIEDAM
tel. 010-4709362

Zaterdagochtend 5 november 2022 om 10:30 speelde onze JO12-1 thuis tegen KMD JO12-1 uit wateringen. Het was net als in eerste competitie kwart, toen we ook tegen KMD speelden maar dan uit, een moeizame wedstrijd. De uitslag toen was 1-1.

De spelers van vv Kethel Spaland hadden moeite met het fysieke spel en de manier van spelen (3-2-2) van KMD. Af en toe kwamen de spelers wel toe aan hun eigen spel. Hierdoor zagen we met vlagen mooie aanvallen. Uit één van deze mooie aanvallen kwam, in de 2de kwart van de wedstrijd, een schitterend doelpunt van Mounir Stitou. Hij schoot vanuit de rechterkant hard binnen in de lange hoek. Na dit doelpunt ging KMD nog meer druk zetten. De spelers hielden alleen goed stand en kwamen er af en toe nog goed uit. Dit leverde nog 2 goede kansen op voor Kethel Spaland maar het bleef na een zwaar bevochten wedstrijd 1-0.

Super gedaan! Gefeliciteerd jongens en meid van de JO12-1 met deze geweldige overwinning!