Marco van Zanten nieuwe assistent trainer Kethel Spaland 1 - VV Kethel Spaland

Marco van Zanten nieuwe assistent trainer Kethel Spaland 1

Marco van Zanten nieuwe assistent trainer Kethel Spaland 1

14 september 2022 20:00


We hebben in Marco van Zanten een nieuwe assistent-trainer gevonden voor het 1e elftal. Marco Van Zanten Zal samen met hoofdtrainer Ben Hoogwerf de scepter gaan zwaaien bij het 1e elftal.

Marco beschikt over een TC3 diploma en heeft al wat jaren ervaring opgebouwd bij PGS Vogel, ‘s-Gravenzande, HVV en VFC. Marco laat weten enorm veel zin te hebben in zijn nieuwe uitdaging. De gesprekken die ik had met Ben en de TC maakte me enthousiast, ik kijk uit naar de samenwerking met de spelers en Staf.

Trainer Ben Hoogwerf “Ik ben blij weer over een assistent te kunnen beschikken die ook nog eens gekwalificeerd is met TC3 en veel ervaring heeft op het voetbalveld. In ons kennismakingsgesprek merkte ik een klik op zowel het persoonlijke als voetbaltechnische vlak. Nadat we samen een wedstrijd van het 2e elftal bekeken hadden en ik merkte hoe hij naar de individuen binnen een team kijkt, was ik ervan overtuigd om met Marco te willen gaan samenwerken”.

Ook vanuit bestuur zijn wij blij met de snelle en passende invulling. Al eerder zijn wij met Marco in gesprek geweest, wat voor beide in positieve zin is bijgebleven. Het feit dat zowel onze hoofdtrainer als onze TC ook een inzichtelijk goed gesprek heeft gehad, was voor ons de reden om snel te schakelen en Marco welkom te heten.

85A6F0D8-699B-4688-BEDD-7BE39579F31D.jpeg

Bron: Hoofdbestuur
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!